Försenad leverans från Boxer

Hej

Fick besked i dag att tv boxarna är försenade då det varit buggar i mjukvaran som inte uppfyller den kvalité som måste till för utleverans. Om allt går bra påbörjas utleverans under tisdag/onsdag.

Då IP TV är nytt för Boxer så kommer vi få möjlighet att vara testpiloter under oktober månad och leveransen laddas med ett mervärde i form av fler kanaler  med kanalpaketet Boxer Mix. Det finns fortfarande kvar buggar i TV boxarna som avhjälps efterhand och det kommer att öppnas en portal för föreningen för snabb support. Alla som har Boxer marksänt i dag kommer att få denna tjänst parallellt under oktober.

Det har även varit strul med 14 st utlevererade routrar och ni som har problem med routern ombedes ringa kundtjänst på Boxer för att få snabb hjälp.

Under onsdag 30/9 och torsdag 1/10 kommer alla fasta telefoner att porteras och då måste ni ha klart med anslutningen mot routern.

Vill även påminna om att ni som skall ha autogiro måste aktivera tjänsten omgående.

Det kommer mer information från Boxer i veckan alla kommer att ringas upp av kundtjänst med förfrågan om att vara testpiloter det är i dag ca 60st som visat intresse men Boxer vill få fler att ställa upp

Vi kommer att få gratistjänster under oktober men detta får jag återkomma om.

Conny