Information från Boxer

Information från Boxer till medlemmar i Stenshults fiberförening

 

Till i dag har Boxer varit i kontakt med i stort sett alla medlemmar i föreningen. Det är fortfarande 12 personer som vi inte har fått tag i. Routern är skickad och kommer att landa under V 39 (några har redan fått den). Det är då bara att koppla upp routern enligt anvisningen (finns även på vår hemsida) och börja surfa.

Det är även flera som inte får upp internet från Boxer. Detta är beroende på att det finns felaktigheter i nod och skåp som inte stämmer med mac adressen detta jobbas på för fullt av både föreningen/IP Onley och Boxer.Sent inkommna samtal i fredags är också en orsak.

När det gäller TV via bredband håller vi fortfarande på att uppdatera boxen och får nya mjukvaror i stort sett varje dag. Detta görs för att vi inte vill släppa en box som har brister. Enligt vår produktavdelning ligger vi i fas och kommer lansera TV via bredband den 30/9.

Boxen kommer att laddas med förvalda 8 kanaler + frikanalerna, totalt 15 kanaler. För att på ett enkelt sätt byta kanaler kommer vi att lägga upp en landningssida på webben där du kan gå in och välja just dina 8 favorit kanaler. Därefter rekommenderar vi att du registrerar ett kontoto till ”Mina Sidor” där du kan byta ut kanaler vid varje månadsskifte. Mer information komer senare.

Vi har fått en del reaktioner på portering av telefoni. När ni har varit i kontakt med Telia så säger dom att det är Boxer som ska begära över ert abonnemang. Detta stämmer inte. Om Boxer skall avsluta ert abonnemang måste vi ha en fullmakt från respektive medlem. Detta är en hantering som inte fungerar. Du som kund har en uppsägningstid på ditt abonnemang hos Telia. Dom ska alltså inte släcka/avsluta ditt nuvarande abonnemang direkt. Vi har en dialog med Telia om detta.

Du kommer kunna få lite uppdaterad information om hur det går under veckan så håll koll på denna sida.

Hälsningar

Boxer