Nyheter

Årsmötet genomfört 15 juni!

Årsmötet genomfördes utomhus med ordentliga sociala avstånd…

Så har äntligen årsmötet kunnat genomföras på ett bra sätt i dessa Coronatider. Vi höll till utomhus med ordentliga sociala avstånd på Stenshult IF:s anläggning.

Det var 15 tappra medlemmar som hade Read more

Read more

Kallelse till ordinarie föreningsstämma

Ordinarie årsmöte i Stenshults fibernät ekonomisk förening äger rum den 15 juni 2020. Platsen är utanför Stenshult IF:s klubblokal och tiden kl. 19.00.

På grund av Corona Covid-19 och de av myndigheterna utfärdade rekommendationer för hur möte skall ske, Read more

Read more

Årsmöte 15 juni!

Ordinarie årsmöte i Stenshults fibernät ekonomisk förening är framskjuten till den 15 juni 2020. Vi hoppas att detta datum håller och att vi inte behöver ändra datum igen. Platsen är preliminärt Stenshult IF:s klubblokal och tiden kl. 19.00.

Vi Read more

Read more

Liten prishöjning för Com Hem-anslutna

Vi meddelar att vi från och med kvartal 2 2020 nödgas göra en liten prishöjning för avtalskunder som har Com Hem via föreningens avtal.

Höjningen blir 7:50 per månad inklusive moms, alltså från 282,50 kr/månad till 290 kr/månad.

Orsaken Read more

Read more

TV4 tillbaka!

Nu fungerar TV4 igen! Det innebär att Sjuan, TV12 och C More också har kommit igång! Läs nedan vad Com Hem skriver på sin hemsida:

Ett avtal är nu på plats mellan Com Hem och TV4 gällande kanalerna TV4, Read more

Read more

Vid midnatt slocknar TV4 och dess kringkanaler!

Tyvärr har Telia och Tele2 inte kunnat enats om ett nytt avtal om TV4 och dess kringkanaler. Därför kommer Com Hem inte att kunna sända dessa efter midnatt, då ett avtalslöst läge inträffar.

Så från och med 11 december Read more

Read more

Senaste nytt om TV4 m.m.

Just nu händer det mycket avseende stängning eller ej av TV4 och de kanaler som är kopplade dit. Vi vet inte riktigt hur vi ska hantera detta, så vi skickar de länkar som är aktuella i sammanhanget.

https://www.comhem.se/kundservice/information/aktuellt

https://www.comhem.se/kundservice/information/detaljerad-information-om-distributionen-av-telias-tv-kanaler

Read more

Read more

Telia stänger TV4 för Com Hem?

Nu börjar vi bli litet nervösa i styrelsen. Com Hem har – trots upprepade påstötningar – inte lyckats få till ett nytt avtal för kanalerna TV4, Sjuan, TV12, SF-Kanalen samt C More. Det innebär att de kan komma att Read more

Read more

Bristande uppkoppling med mera

Vi kan nu informera om att Com Hem har påbörjat felsökning avseende “laggande” TV-bilder och bristfällig internetaccess.

Vi fick en del respons på vårt förra utskick avseende kvalitén på anslutningen hos Com Hem och vidarebefordrade uppgifterna till dem direkt. Read more

Read more

Telefonförsäljare

Fiberanslutningar i vårt nodhus.

Återigen har det hänt att telefonförsäljare har kontaktat våra medlemmar för att försöka sälja in sina upplägg i vårt nät. Nu är det fråga om någon som säger sig representera VIASAT, men ringer från ett Read more

Read more