Nyheter

Planerat fiberavbrott

Planerat avbrott på din fiber!

Vi behöver byta stamfiber mellan fiberskåp vid Hogarna och Jättesås, därför kommer det att bli avbrott i din internetanslutning PRELIMINÄRT tisdag 28 maj kl. 07:00. Detta gäller även TV!

Observera att det gäller medlemanslutningar Read more

Läs mer!

God Jul och Gott Nytt År!

God Jul och Gott Nytt År önskar vi alla medlemar! Styrelsen.

Så har det (nästan) gått ännu ett år – även i vår förening. Men allt rullar på som vanligt, kanske med några små förargliga skavanker.

Vi har tidigare Read more

Läs mer!

Skada på fiber Hogarna – Vassbo. Utbyte Tivo-box.

Vi har fått en grävskada på en stamfiberkabel som berör 50 medlemmar. Det kräver förmodligen utbyte av kabeln, då två medlemmar tappade sin kommunikation. Fler kan bli berörda framgent, då sådana skador kan komma senare än när grävningen skedde.

Read more

Läs mer!
Man har internet till mycket...

Sensommarhälsning med avbrott på Tele2!

Bäst som man tycker att allt är toppen och fungerar väl stänger Tele2 av internetanslutningen i flera timmar mitt i natten p.g.a. ”planerat underhåll”! Det var bara det att de ”glömde” informera oss om detta. Hade de gjort det Read more

Läs mer!

Sommarhälsning med fiberavbrott!

Här var det tänkt att vi skulle få lägga ut en liten blänkare och en midsommarhälsning som berättade om hur litet problem vi haft med vårt nät sedan vi bytte till Itux som nätleverantör. Och Itux har fungerat förvånansvärt Read more

Läs mer!

Avbrott på internet och TV.

Vi hade ett avbrott i vår internetförbindelse för hela den del av föreningen som använder Tele2 den 19 januari. Det låg nere mellan ca 15.00 till exakt 19.08, då det kom tillbaka.

Vad detta avbrott berodde på har inte Read more

Läs mer!

God Jul och Gott Nytt 2023!

Så är 2022 nästan slut. Julen närmar sig med allt vad därtill hörer. Vi i styrelsen vill gärna passa på tillfället att önska alla våra medlemmar en God Jul och ett Gott Nytt År 2023!

Vi kan konstatera att Read more

Läs mer!

Medlemsinformation oktober 2022

Sommaren har passerat med både varma och torra, samt litet kallare och våta dagar. Kriget i Ukraina har satt sina spår på olika sätt. Bland annat har energipriserna rakat i höjden, både när det gäller fossil energi och elektrisk Read more

Läs mer!

Medlemsinformation april 2022

April har redan gått – och maj har just börjat! Vi ber om överseende med att detta nyhetsbrev har dröjt litet, men det kom ett årsmöte emellan som krävde litet arbete och annan handpåläggning.

Krokus – nu har Read more
Läs mer!

Medlemsinformation februari 2022

Februari hade bråttom känns det som – blåste förbi som ett killevipp bara. Med bara några dagar kvar av månaden kan vi konstatera att allt i vårt nät verkar fungera helt enligt plan, vi har i alla fall inte Read more

Läs mer!