Succéartat informationsmöte för Vassbo – Ryra

(OBS! Viktig information längst ner i detta inlägg!)

En välfylld möteslokal
En välfylld möteslokal

Att det finns stort intresse för bredband via fiber även i Vassbo och Ryra visades med eftertryck vid torsdagskvällens informationsmöte på Stenshult IF:s klubblokal. 

Ungefär 50 personer hade mött upp för att få veta hur planerna är för dessa områden. Vår förenings ordförande Siv Torstensson visade och berättade hur det hela var tänkt med hjälp av Ulla Olsson.

Det blev många frågor under resans gång. Framför allt var det frågor om hur fiberslangen ska läggas, hur man monterar fiberbox och mediaomvandlare, hur tidsschemat ser ut och framför allt ”vad kostar det”…

Även frågor om hur föreningen hanterar de ovilliga markägare, som faktiskt stoppar fiberdragning till en handfull fastigheter…!

Flera frågor ställdes
Flera frågor ställdes

Hoppet är det sista som överger människan, så arbetet med detta fortsätter idogt!

Intresset för att komma med i vår förening var stort och en del avtal tecknades redan under mötets gång.

Vår hemsida visades
Vår hemsida visades

Vår hemsida förevisades, eftersom den är navet i förmedlingen av de nyheter och installationstips som finns. Föreningen har ingen möjlighet att skicka ut information via andra kanaler än de elektroniska, så hemsidan och den e-postlista som är kopplad till den är otroligt viktiga delar för att få ut nyheterna och annan information.

Om man prenumererar på nyhetsbrevet är det mycket viktigt att man bekräftar prenumerationen i det bekräftelsemeddelande som kommer! Annars får man inga nyhetsutskick!

 

Etablering Ryra – Vassbo

Vi är alltså nu på gång med etableringen av Ryra och Vassbo. Bor du i området och vill vara med – klicka på knappen ”Intresseanmälan” ovan och fyll i formuläret som kommer upp.

Viktig information!

Om du avser att vara med – var noga med att inte förlänga bindande avtal inom TV, telefoni eller internetanslutningar! Gör du det kan det bli mycket svårt, för att inte säga omöjligt, att häva dessa avtal. Resultatet kan bli att du sitter med dubbla kostnader ett bra tag framöver!

Avslutningsvis måste vi få visa en bild på den hjärntrust som är centralpersonerna i vår förening. Utan dem hade vi definitivt inte haft en så lätt och vilsam resa fram till dagens situation. Därmed inte sagt att många andra också gör ett jättejobb i vår förenings namn, men de som håller ihop allt och alla är de som finns på bilden nedan. Och kom ihåg – ideellt arbete är lönlöst…(sic!)

 

Järngänget
Järngänget